ٍ
America آمريكااسلایدرقلمرو فارسی
موضوعات داغ

جشنوارهء سالانه واشنگتن دی سی ورنگارنگی هنر آمریکا

این جشنواره بیش از 10 تا 12000 شرکت‌کننده را از منطقهء واشنگتن دی سی و حومه‌های آن در منطقهء راکویل جذب می کند.

جشنوارهء سالانه منطقه واشنگتن دی سی ورنگارنگی هنر آمریکا

یازدهمین جشنواره سالانه هنرهای راکویل در حومهء واشنگتن دی سی برای عموم مردم برگزار شده است.رویداد برجسته فرهنگی وهنری  که در یک فضای باز که از سوی ویزا آرت طراحی شده وبه مثابهء بزرگترین مرکز هنرهای تجسمی تولید شده در منطقه مونتگومری مریلند شده است. این جشنواره بیش از 10 تا 12000 شرکت‌کننده را از منطقهء واشنگتن دی سی و حومه‌های آن جذب می کند.

 این جشنواره یک گالری تماشایی برای عابران پیاده، در فضای باز  ودر خیابان های اصلی میدان مرکزی شهر راکویل است،جایی که هنرمندان بسیاری غرفه های متنوعی از خلاقیت ها ودستاوردهای هنری خودرا به معرض دید وتماشا وهمچنان فروش گذاشته اند.

نمایشگاه همچنان که تنوع بسیاری دارد از نقاشی تا مجسمه سازی وصنایع دستی… درعین حال نشان دهندهء تنوع رنگ ها در آمریکا نیز است. خانم مرضیه نارنجی  هنرمند ایرانی – آمریکایی دربارهء این نمایشگاه می گوید که (ویزا آرت) جایی که خود او به عنوان استاد وآموزگار هنر مسوولیت تدریس دارد، برگزار کنندهء این نمایشگاه سالانه وهمگانی است. خانم نارنجی که خود تحصیل یافته رشته ء هنر از دانشگاه های ایران است، پانزده سال است که درآمریکا زندگی می کند. خانم نارنجی هنرهای تجسمی را به هنر جویان در موسسهء هنری ویزاآرت تدریس می کند. این آموزگار هنر به فارسی تایمز گفت که  بخشی از هنرجویان این موسسه وهمچنان بخشی از غرفه های اشتراک کننده دراین نمایشگاه همگانی، متعلق به افراد دارای توانایی های محدود است. او اضافه کرد که آثار این هنرمندان دست کم در سه غرفه دراین نمایشگاه به تماشای عموم گذاشته شده است.

درمیان تنوع بسیار غرفه هایی که از هنرها وهنرمندان مختلف ومتنوع ایالات متحده، با رنگ ها ونژاد ها وریشه های مختلف می آید، غرفه ای دیگری است که درخشش هنر شرقی را درآن از دور می توان به وضوح دید.

“سفال مانا “مجموعه ای از کاشی های منحصر به فرد، نقاشی شده با دست و اشکال اضافی در سرامیک وحاصل هنر (رزگار ممدانی) هنرمند کرد ایرانی است. مجموع ای از آثار نفیس که از هنر شرقی می آید. خودش می گوید که هنر کشورخاصی ندارد وبسیاری از این هنر ها ازجمله سفال وشیشه در منطقه ای وسیعی از آسیا ریشه دارد واو خودش این هنر را از ایران با خود به آمریکا آورده است واز طریق تولید آثاری که در این غرفه هم به نمایش گذاشته است،  هنر اصیلی را درایالات متحده گسترش می دهد. او می گوید:«الهام‌ام از فرهنگ‌های سراسر جهان می آید، به‌ویژه از محیطی که در منطقهء شمال غربی کردستان ایران به دنیا آمدم و بزرگ شدم، از دوران کودکی، تاریخ و طراحی اشیاء اطرافم را در شهر کوچکمان تحسین می کردم. همانطور که توماس مرتون می گوید: “هنر ما را قادر می سازد تا خود را پیدا کنیم و در همان زمان خود را گم کنیم.” نقاشی را از کودکی شروع کردم.

از آن زمان با رنگ شروع به گفتن داستان های تاریخ کردم و تا امروز ادامه می دهم. هر یک از ما داستان های بی پایانی را زندگی می کنیم. من معتقدم زمانی که داستان های خودمان و داستان های یکدیگر را درک کنیم، از زندگی خود بیشتر لذت خواهیم برد. در نقاشی من، هر سایه رنگی داستانی دارد. و جهان دارای رنگ های بی پایان است.»

این نمایشگاه در دو روزه تعطیلی آخر هفته فرصت مناسبی برای بسیاری از مردم در حومهء واشنگتن دی سی ایجاد کرده است تا به تماشا وخرید آثار هنرهای تجسمی بپردارند، با هنرمندان صحبت کنند واز خوراک وفضای باز همگانی در کنار تنوع ورنگارنگی نمایشگاه لذت ببرند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا