ٍ
سیاست

امکان اخراج خلبان پیشین نیروی هوایی افغانستان از بریتانیا

ایندیپندنت روز شنبه گزارش داد که یک خلبان پیشین دولت افغانستان که در ماموریت های جنگی در کنار نیروهای بریتانیایی و آمریکایی علیه طالبان پرواز می کرد، گفته است که پس از رد درخواست اسکان مجددش در بریتانیا، احساس «رها شده گی» می کند.

این خلبان پیشین که به صورت ناشناس با یک قایق کوچک وارد بریتانیا شده است ، از کانال مانش عبور کرد زیرا هیچ مسیر امنی برای ورود او وجود نداشت.این خلبان که بیش از 30 ماموریت جنگی علیه طالبان انجام داده است، پس از رد درخواست وی در طرح سیاست جابجایی و کمک به پناه جویان افغانستان ، به دلیل اینکه وی “واجد شرایط نیست”، تهدید به اخراج به رواندا شده است.به گزارش ایندیپندنت، به این خلبان گفته شد که معیارهای لازم را ندارد.دولت گفته است که نمی‌پذیرد که نقش او «به خطر بالا و  تهدیدی برای زندگی (او) منجر شده است. او به ایندیپندنت گفته است که: «من واقعاً ناامید هستم.»

وی افزوده است که: «ما در افغانستان کارهای ساده ای انجام نمی دادیم، ما مأموریت های شما را انجام می دادیم. بدون نیروهای افغانستان ، بریتانیا و ایالات متحده نمی توانستند فعالیت های خود را انجام دهند.

اینها چه کسانی هستند که فکر می کنند که نظامیان پیشین افغانستان در خطر نیستند؟ آنها وضعیت افغانستان را درک نمی کنند – در حال حاضر طالبان افرادی مانند من را که در کنار نیروهای بریتانیا و ایالات متحده کار می کردم، هدف قرار می دهند. این خلبان هشدار داده است که نظامیان پیشین افغانستان در سراسر جهان «در حال پیگیری قصه برخورد بریتانیا با من هستند.

بریتانیا در حال از دست دادن اعتماد کسانی است که در کنار نیروهای شما خدمت کرده‌اند و این برای آینده خوب نیست..»در حالی که خلبان منتظر است ببیند آیا او به رواندا فرستاده خواهد شد، یانه ولی همزمان او منتظر است تا بشنود که آیا ایالات متحده به او پناه می دهد یا خیر، زیرا دولت امریکا گفته است پرونده او را بررسی خواهد کرد.مارشال هوایی ادوارد استرینگر، فرمانده عملیات نیروی هوایی سلطنتی در جریان درگیری در افغانستان، گفته که دولت بریتانیا باتوجه به خدمات این خلبان برای او “تمایز بسیاری” قائل است.

استرینگر افزود: «قرارداد عملی این بود که ما آن ها را تشویق می‌کردیم تا به سرویس‌های امنیتی بپیوندند و برای رسیدن به اهداف خود در کنار ما بجنگند و خود را در معرض خطر نیروهای واپس‌گرا و خطرناکی مانند طالبان قرار دهند».یک سخنگوی دولت بریتانیا نیز گفته است که بریتانیا متعهد به محافظت از افراد آسیب پذیری است که از افغانستان فرار می کنند و حدود 24500 نفر را به بریتانیا آورده است.

آنها افزودند: “ما به همکاری با شرکای هم فکر و کشورهای همسایه افغانستان در مورد مسایل اسکان مجدد و حمایت از عبور و مرور امن  پناه جویان واجد شرایط افغانستان ، ادامه می دهیم.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا