ٍ
جامعه
موضوعات داغ

شهروندان افغانستان کانادایی: با مانند اوکراینی ها رفتار نمی شود

دعوی می گوید که این برنامه بر اساس نژاد تبعیض قائل می شود. اوکراینی ها عمدتا سفیدپوست و اروپایی هستند. شهروندان افغانستان عمدتاً سیاه پوست و مسلمان هستند.

“با ما مانند زباله رفتار می شود”: افغانستان -کانادایی ها در اتاوا ادعا کرده اند که قوانین مهاجرت تبعیض آمیز است. این بخش که برای ارتش کانادا در افغانستان کار می‌کرده اند،از دادگاه فدرال می‌خواهند که برنامه مهاجرتی ویژه اوکراینی‌ها را به اتباع همهء کشورها گسترش دهد. به گزارش تورانتو استار:دو مرد افغانستان-کانادایی این هفته در اقدامی که به گفتهء آنها ممکن است آخرین گام در مبارزه طولانی مدت آنها برای انتقال خانواده هایشان به کانادا باشد، این شکایت را تسلیم دادگاه کرده اند.

یکی از این افراد گفته است: “ما کانادایی ها افتخار می کنیم، به کارهایی که برای کانادا انجام دادیم و اکنون مانند زباله با ما رفتار می شود.” او به شرطی که نامش فاش نشود تا از خانواده اش محافظت کند، صحبت کرده است.درخواست آنها استدلال می کند که برنامه مجوز کانادا-اوکراین برای سفرهای اضطراری (CUAET) تبعیض آمیز است زیرا مقررات گستردهء آن فقط برای اوکراینی ها اعمال می شود، برخلاف همه کسانی که از درگیری فرار می کنند. به نقل از تورانتو استار:دعوی می گوید که این برنامه همچنین بر اساس نژاد تبعیض قائل می شود. اوکراینی ها عمدتا سفیدپوست و اروپایی هستند. شهروندان افغانستان عمدتاً سیاه پوست و مسلمان هستند. بنابراین، CUAET دارای اثر تمایز بر اساس نژاد، رنگ، منشاء قومی و مذهب است که طبق قوانین ممنوع است.

زمانی که طالبان در سال 2021 کنترل افغانستان را به دست گرفتند، اتاوا در جستجوی راه‌هایی برای نجات  آن عده ازشهروندان افغانستان بود که در کنار نیروهای کانادایی در آنجا کار می‌کردند.در نهایت، کانادا متعهد شد که تا پایان سال جاری 40000 شهروندافغانستان را اسکان دهد، از جمله مترجمان سابق، فعالان حقوق بشر و اعضای گروه های اقلیت مذهبی واین بخش شامل دعوا سوای این ها ، کسانی هستند که با ارتش کانادا کار می کرده اند.

به این افراد که با ارتش کانادا وعمدتا درقندهار کار می کردند گفته شده که باید از برنامه های معمول حمایت اقتصادی یا خانواده استفاده کنند تا اعضای خانواده در افغانستان را به کانادا برسانند.کانادا متعهد شده است که 40000 شهروند افغانستان را تا پایان سال از طریق برنامه های راه اندازی شده در سال 2021 اسکان دهد. تا به امروز، حدود 32000 وارد شده است. به تازه گی وزارت مهاجرت این کشور گفته است که با همکاری امارات متحدهء عربی شماری از شهروندان افغانستان گیر مانده در این کشور را به کانادا منتقل می کند.

این ارقام اما برای مردانی که شکایت دارند،فایده ای ندارد. آنهابه عنوان کانادایی می گویند که نمی فهمند چرا نمی توانند اعضای خانواده را از خارج به اینجا بیاورند، همانطور که دیگران می توانند.آنها می گویند «خوب ما کانادایی هستیم»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا