ٍ
رویدادها
موضوعات داغ

ایتلاف زنان به دبیرکل سازمان ملل : به رسمیت شناختن یک گروه تروریستی، خیانت به امید میلیون ها شهروند افغانستان

متن نامه سرگشاده ء ایتلاف زنان برای تغییر: به دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش

متن نامه سرگشاده ء ایتلاف زنان برای تغییر: به دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش

ما، ائتلاف زنان افغان برای تغییر (AWCC) شاهد تحولات نگران کننده و خطرناک سازمان ملل متحد (در جهت به رسمیت شناختن طالبان به عنوان یک دولت قانونی هستیم.

همانطور که جلالتمآب و دیگر مقام های سازمان ملل متحد از جمله معاون دبیرکل، خانم آمنه محمد، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور افغانستان، آقای ریچارد بنت و هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در گذشته بر نگرانی های خود در مورد تاکید کرده اند، نقض حقوق و تبعیض سیستماتیک علیه زنان توسط طالبان، سیاست های طالبان در حذف زنان و سایر گروه های قومی و مذهبی و تبعیض سیستماتیک علیه زنان و دختران توسط طالبان که آپارتاید جنسیتی به شمار می رود، دیگر برکسی پوشیده نیست. در همین حال، جامعه بین‌المللی از جمله سازمان ملل به سیاست مماشات و باج دادن به طالبان ادامه داده‌اند، به این امید که این نوع نگرش می‌تواند منجر به تغییر رویکرد طالبان نسبت به زنان افغانستان و سایر جوامع آسیب‌پذیر از جمله اقلیت‌های مذهبی و قومی شود، اما این امر برعکس ثابت شده است.

ما با شدیدترین عبارات هرگونه اقدام هر دولت یا نهاد بین المللی برای به رسمیت شناختن یک گروه تروریستی به عنوان یک دولت قانونی افغانستان را محکوم می کنیم. چنین اقدامی خیانت دیگری به امیدهای میلیون ها زن و دختر در افغانستان است که به دلیل جنسیت خود توسط گروه تروریستی طالبان، با آپارتاید روبرو هستند. علاوه بر این، حقوق اساسی و آزادی مردم از جمله حقوق اجتماعات مسالمت آمیز، آزادی بیان، آزادی رفت و آمد و آزادی عقاید مذهبی به طور سیستماتیک توسط طالبان نقض می شود. قتل های فراقضایی، شکنجه، ناپدید شدن اجباری، جابجایی اجباری، غصب زمین، پاکسازی قومی، و مجازات های توهین آمیز عمومی از جمله شلاق و اعدام واقعیت جدید برای شهروندان افغانستان است.

تجربه همچنین نشان داده است که طالبانی که با آمنه محمد و دیگر دیپلمات‌ها درگیر شده‌اند، تصمیم‌گیرنده نیستند، بلکه کل تصمیم در دستان ملا هیبت‌الله، رهبر نامرئی آنها و پنج شخصیت دیگر طالبان است نخواستند با آنها ملاقات کنند.

ما از سازمان ملل می خواهیم که:

طالبان را به عنوان یک دولت به رسمیت نشناسد، زیرا استقلال و بی طرفی این نهاد را که موظف به حمایت از حقوق بشر مردم است مورد سوال قرار می دهد.

به رسمیت شناختن طالبان منجر به ترویج و گسترش فعالیت سایر گروه های افراطی خشونت آمیز خواهد شد که امنیت بین المللی و امنیت مردم افغانستان را جدا تهدید می کنند. ادامه حمایت برای مشروعیت بخشیدن به یک گروه تروریستی منجر به گسترش گروه های افراطی خشونت آمیز در افغانستان می شود و خطر رویداد دیگری مانند 11 سپتامبر را افزایش می دهد.

به رسمیت شناختن طالبان در حالی که آنها آپارتاید جنسیتی را اجرا می کنند، حقوق بشر را نقض می کنند و با بدترین شکل از جنایات و جنایات جنگی ادامه می دهند، مشروعیت سازمان ملل را به چالش می کشد. ما از صمیم قلب امیدواریم که شما زنان افغانستان را ناکام ندهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا